Реклама

Сайтът „Украйна днес“ е гражданска инициатива, чиято цел е да даде възможност на най-широк кръг български читатели да се запознават с актуалните събития в Украйна, Русия и Източна Европа чрез информация от независим източник.

Създаден през септември 2014 година от група ентусиасти – доброволци, сайтът бързо набра скорост и успя за съвсем кратко време да привлече огромен интерес. Само няколко месеца след стартирането си, „Украйна днес“ вече има над 150 хиляди прегледа на страници месечно, като с всеки изминал ден този брой расте.

Тъй като сайтът ни става все по-популярен, ние се сблъскваме с необходимостта да подобряваме използваната хостинг услуга, като същевременно с това се появяват и други разходи, което ни доведе до решението да предоставим място за реклама на нашия сайт.

И тъй като целта ни не е да печелим, а да покриваме само най-необходимите за съществуването на „Украйна днес“ разходи, ви предлагаме несравнимо по-добри цени за реклама от другите сайтове, а именно:Един лев

При закупуване на услугата за 100 лв., стандартният банер с размери 300х250 пиксела се предлага само за 1 лев за 1000 показвания! За справка, стандартната цена на такава услуга в другите медии е от 10 до 20 лева в зависимост от типа на сайта.

Чрез сътрудничество с нас Вие получавате невероятното съотношение цена/качество, като едновременно с това давате своята подкрепа за една независима медия. Запитвания можете да изпращате на email-а на рекламния отдел online@ukrainadnes.bg.