Предателите на Украйна получиха ултиматум

Снимка: UAINFO
Снимка: UAINFO

На военните, които предадоха Украйна и преминаха под флага на Русия по време на окупацията в Крим е поставен съвсем прозаичен ултиматум. Освен че през лятото всички те бяха поголовно унизени, като в личните им дела беше отбелязано “склонен към предателство”, сега им предлагат да напуснат полуострова и да продължат да служат на “Родината” в отдалечени региони на необятната високодуховна Русия.

Ако по-рано тази информация се разпространяваше на ниво слухове, сега за това открито заявяват самите вчерашни предатели, които смятат, че… са били предадени! Завеса!

Работата е там, че на господа военните като крайна точка на службата им е обявен Далечният Изток с комфорнтия, слънчев Владивосток на Олимп, а на когото не му провърви – има достатъчно населени пунктове, които да поемат всички. Военните-предатели няма да бъдат настанявани на компактни групи, а ще бъдат разпръснати точково, за да се изключат неуставни отношения в тесен кръг. Владивосток е вариант за офицерския състав (дали това заслужава благодарност?), за редовия състав е село Долно Нанагорнище.

Много от предателите открито заявяваха, че са отказали да служат на Въоръжените сили на Украйна не толкова поради нежни чувства към Русия, колкото защото не искали да напускат топлите си местенца в Крим. Е, задържаха се половин година повече от останалите, а сега ги очакват по-добри варианти от поделения в жидо-Одеса или бандеро-Лвов. Ще се налапат с червен хайвер, еха!

Злой одессит

http://uainfo.org/blognews/403667-predatelyam-ukrainy-v-krymu-postavili-ultimatum.html

Превод от руски: Албена Стаменова